Kurtlar Vadisi Pusu 131. Bölüm Full

12 yorum

  1. bu dizi neden gelmiyor bir saatdi bekliyorum ben

    YanıtlaSil
  2. TÜM DİZİLER ARASINDA AİLE YAŞANTISINA VE AİLE KÜLTÜRÜNE UYGUN OLAN KURTLAR VADİSİ POLAT GİBİ KARAREKTERİN GAYRİMEŞRU ÇOCUĞUNUN OLMASI VEDE MEMATİNİN HAYAT KADINLARI İLE PUSATLA BERABER TAKILMASI TAMAMEN AİLE YAŞANTISINI BOZMAYA YÖNELİK OLDUĞUNDAN TAMAMEN DİZİZİNİN KALDIRILMASINI İSTİYORUM

    BİZLER TEMİZ İNSANLARIN ÖRNEK DAVRANIŞLARINI GÖRMEK İSTİYORUZ

    YanıtlaSil
  3. Abdulkadir Tüser1 Nisan 2014 04:18

    ömer akgüne katılıyorum, gerçekten böylesi güzel bir dizi neden birden seviyesini bu kadar düşürdü anlamadım, ne gerek var böylesi ahlaksızi saçma ve kesinlikle dini milli kültürümüze aykırı konu ve sahneleri katmaya!

    YanıtlaSil
  4. Rahat ol kardeseim

    YanıtlaSil
  5. Lütfen kenli hakkinda konus;)
    Kurtlar vadisini begenmiyorsan izlemessin, coluk cocuklarina göstermessin. Baktin hala bisey düzelmedi git bütün televizyon programmlarini sil veya tv'yi komple kapat!

    YanıtlaSil
  6. arkadaşım yeni bölümü ne zaman vereceksiniz beklemekteyiz...

    YanıtlaSil
  7. bırakın artık şu geri kafalılıkları istemiyorsan ve senin ahlakın bu diziyi seyrederek bozuluyorsa seyretme kardeşim.Kimse seni televizyonun önüne bağlayıp kumandanı kırmıyor.Sen git başka kanal seyret bu ülkede kanal çok.Herkes kendi istediğini izlemekte özgür olmalı.

    YanıtlaSil
  8. dizinin tam ortasina ettiniz yaziklar olsun sizin gibi insanlara

    YanıtlaSil
  9. sen git fatmagülün suçu ne! onu izle ve ya deniz çakır'ın iffet dizisini izle koçumm... Onlar tam senlik onlar sana ve aile yaşantına uygun geri zekalı mahlukk..

    YanıtlaSil
  10. iyi dizigüzel

    YanıtlaSil
  11. arkadaşım o kadar insanın ahlakını bozan diziler varken sen ülke gündemini tamamen takip eden ülkenin kendi yetiştirdiği insanları daha sonra kendi ülkesine karşı illegal oluşum içerisine girip nasıl tehtid unsuru olduğunu görmeyip mematinin 5 dk hayat kadınlarıyla görünmesinden dolayımı rahatsızsın fatmagülün suu ne olacak bir kadına 4 kişi tecavüz edecek bir kişi alacak biri eniştesinin karısına bakacak diğeri baldızıyla yatacak nerde bunun iffeti...

    YanıtlaSil
  12. her zamanki gibi süper

    YanıtlaSil

Yeni Kayıt | Ayarlar | Yerleşim | HTML'yi Düzenle | Kayıtları Düzenle

TÜM BÖLÜMLER